openingstocht2015-10openingstocht2015-11Voor deze tocht Hadden zich buiten mij zelf Robert en Gerard zich nog opgeven.

Rond een uur of 2 waren we allendrie bij het clubgebouw.

Even over 2 kwam Henk ook nog een even een bakje koffie te drinken.

Nadat we rond 20 voor 3 koffie op hadden zijn we in de boten gestapt.

Gerard in zijn vlakwaterboot en Robert en ik in de canadees, en konden we beginnen aan onze Midwintertocht.

Niet dat het een lange tocht zou worden het was eigenlijk meer even door Borgerswold heen en kijken hoe alles er bij staat.

We zijn nadat we bij het clubgebouw vertrokken borgerswold in gevaren bij de dwarsbalk langs die er ligt om te voorkomen dat er motorboten door borgerswold varen.

Nadat we de balk voorbij waren zijn we rechts afgegaan richting de kinderboerderij.

Daarna zijn we richting de waterskibaan gevaren waar het zeer rustig was.

Daarna zijn hebben we nog een rondje gevaren over het meertje wat bij de voormalige vuilstort ligt.

Daarna was het buiten om weer terug naar het clubgebouw waar nog een thermoskan koffie op ons stond te wachten.

Nadat de boten opgeruimd waren en we koffie hadden gehad zat deze tocht er ook weer op.

De volgende tocht is op 29-03-2015.

Mocht het in de tussen liggende periode nog mooi weer zijn om te varen ,dan is de mogelijk heid dat we nog een extra tocht organiseren.

Voor foto’s van deze tocht klik hier

Mocht dit het geval zijn dan leest u dat op http://www.wsvlangebosch.nl/index.php/nieuws.

Mocht u meer infarmatie willen hebben over onze vereniging dan vind u dat op www.wsvlagebosch.nl

Alex

Mid Wintertocht