woudbloem4 201512 april, Zondagmorgen, het was een mooie zonnige dag met later op de dag een aantrekkende wind.
Met z'n zessen hebben we een rondje gevaren, doordat sommige leden op tijd stonden zaten we al voor 10 uur in de boot in woudbloem, het was heerlijk rustig en je kon je de stilte horen. We hadden nog wat tijd over om nog even te kijken naar een vistrap, ik dacht dat je daar heen kon varen maar je kon niet rechts af, daarvoor hadden we een steiger gezien en zijn daar uitgestapt, het was wel spannend want de steiger was slecht of niet onderhouden. Nadat we bij de vistrap hebben gekeken zijn we terug gegaan en waren heerlijk op tijd terug bij het clubgebouw. Al met al een relaxte zondagmorgen.

Woudbloem